Friday, April 5, 2013

Rasenye Cukup Dah!

Alhamdulillah, segala pujian bagi Allah swt, dpat lagi aku update blog. Maklum la, minggu lepas minggu final.  Bukan takde mase, tapi takde mase la senang citer sebab tak tau nak cakap ape unutk update blog ni.

Dan pade 31313 yang lalu. 31 Mac 2013 la senang citer. Final examinantion for final semester bagi aku telah pon abis. Alhamdulillah, sebab takde ape2 masalah sepanjang final tu macam sakit ke, moto rosak ke paling tak pon pen abis dakwat.

Dengan habisnye final aritu, aku rase tamatla sudah diploma aku. Harapnye takde la sangkutnye. In Shaa Allah.

Jadi, sebab takde ape2 gambar nak letak dalam entri ni, jadi aku letak la gambar slip2 pekse yang aku kumpul dari sem 1.











dah tungang terbalik dah...

Hari habis hari tu, ingat terus nak kawen. Sebab tarikh dah cantik dah kan;31313. Tapi ape boleh buat....mampus anak orang mati kebulur nanti

2 comments:

ELeEa said...

adeh...niat yg akhir tu bunyi cam tak menyempat pulak...hehe

Ridzwan Mohamed said...

hehehe