Wednesday, October 23, 2013

Comel Tak Kak Ton?

Sebenarnye, entri ni takde kaitan pun dengan Kak Ton. Saje je bikin gempak kan. Yang memungkinkan Kak Ton ade kaitan dalam entri adelah beliau MUNGKIN ade akaun Bank Islam. MUNGKIN.... Mane tau kan. Kenape Bank Islam? Sebab ape yang aku nak ceritekan ni adelah berkaitan sikit dengan Bank Islam.
hiasan sangat gambar ni

Kisahnye pagi tadi, aku pegi la Bank Islam dekat Bandar Baru Uda. Aku rase situ la cawangan paling dekat dengan UTM kot. Aku try google, die bagi sini jugak. Aku tanye member aku yang pernah duduk JB ni, jawapan die pon same jugak. Tujuan aku ke sana adelah untuk menyamun tukar kad bank aku yang dah jahanam.


Bukan jahanam sampai tahap terbelah 3. Tapi, cuma tak boleh bace dekat ATM. Kadang2 boleh, kadang2 gile. Begitulah die, sampai boleh jadi gile aku. Dah lepas tukar kad tu, aku mendapati bahawa kad tersebut amat comel jika dibandingkan dengan kad2 yang lain. Ibaratnye die punye comel adelah macam Neelofa kalau pakai tudung!

ikut mate aku, kad ni memang comel...mate korang entahlah

Aku ade tunjuk dekat member aku pasal kecomelan kad ni. Masing2 pon mengagumi beliau. Diorang pon rase macam nak rosakkan kad yang sedia ade bagi dapatkan kad yang baru. Sampai macam tu punye tahap tau.


Dah ade kad ATM ni, jomlah main Twitter,
Walaupun nampak takde kaitan, ape salahnye follow @RidzwanMohamed

3 comments:

Liza Licha said...

anyhow suka kak ton. confident level tinggi habis. respect

Qarr Jalil said...

haha..

bnyk btul yang takde kaitan.

Ridzwan Mohamed said...

Liza Licha: mmg pon. patut kak ton ni bukak kelas utk naikkan level confident ni

Qarr Jalil: hehehe