Thursday, May 3, 2012

Terlupa Pulak Aku Yang Astro Bagi Free Kejap!


Semalam mase tengah tengok tv, tetibe tangan ni sedap je main remote kan. Sedap je tekan '+' untuk tukar channel.

Tengah syok punye syok tetibe sampai dekat channel Indon. Sampai dekat channel Indon tu, aku tengok ade la channel tu berfungsi dengan eloknye.

Aku pon pelik jugak sebab bile mase pulak ade channel Indon ni kan. Last2 baru aku ingat yang Astro ade bagi free 130 siaran sampai 6 aribulan ni.

So, ape lagi layan la Astro ni walaupon kebanyakannye citer tu dah berulang berpuloh kali.

3 comments:

man said...

dah nak abis pun..hehehe.

Ridzwan Mohamed said...

lebih kurang setengah jam je lagi

Muhd Aizie said...

Beruntunglah ada ASTRO. Aku tinggal di ASRAMA. :(