Thursday, November 29, 2012

Kad Diskaun Yang Baru Aku Dapat!

Tolong jangan bagitau emak, isteri, kakak... entah ape bende lagi entah(iklan zalora). Yang sebenarnye takde kaitan pon dengan entri aku kali ni. Hehehehe.

Bagi membanyakkan entri bagi bulan ni, jadi bende macam ni pon boleh la dibuat entri. Kisahnye camni, kan kerajaan dah pon keluarkan satu kad diskaun bagi mahasiswa2 dekat Malaysia supaya dapat shopping meringankan sikit beban kalau nak berbelanja tu terutamanye nak hujung2 sem.

Kad ni kalau tak salah aku, dilancarkan bulan 9 hari tu. Tapi aku baru ambik hari Isnin lepas. Sadis tak....

ni die;aku punye!

Tak kisah la, janji dah ambik kan.

Memang la ade list kat mane boleh gune kad ni kan. Tapi entah la... aku rase kemungkinan besar kad ni aku banyak digunakan dekat tempat makan. Nak erl, jarang sekali. Buat ape kan. Nak tido hotel....Lagi la. Takde motif! Boleh check pasal kad ni dekat sini.


2 comments:

ELeEa said...

Sume student akn dpt ye...hrp2 dapat gak skeping...wuwuwu

Ridzwan Mohamed said...

insya-allah kompem dpt. rasenye asal name student yg berdaftar mesti dapat punye la