Saturday, November 10, 2012

Ni Makan Dia!

Assalamualaikum, selamat sejahtera, salam 1 Malaysia. Hehehehe. Lame dah tak update blog sebabnye m.a.l.a.s. Jujur kukatekan. Tiada selindung2 ibarat artis2 dalam Melodi bila ditanya tentang hubungan dengan si polan ni.

Mane taknye, parent aku dah selamat pon balik dari menunaikan ibadah fardhu Haji. Boleh rujuk sini. Maka aku yang sedang bercuti bersalin ni kejenye hanyelah duduk rumah je la mengadap ibu bapaku yang tercinta ni.

mereka sudah pulang!

Dalam godek2 laptop ni, aku adela ternampak gambar yang sepatutnye aku post masuk blog tapi sampai sekarang ianya hanya janji kosong semata-mata hinggalah entri ni dipublishkan.

Dengan malas nak mengomel lagi, tengok la sendiri gambar bawah ni.


Aku rase makanan ni memang sesuai untuk mereka yang kecewa dalam perhubungan. Biase la, asal putus, nak bunuh diri. Jadi, aku rase ni la menu yang terbaik untuk diorang.

Lastly, entri ni bukanlah nak melingkupkan bisnes orang tersebut. Tapi sekadar hiburan sahaja. Aku pon tak tau ape rase sebenar mi ni. Kalau nak tau, korang boleh la pegi dekat Medan Selera dekat Seksyen 7, Shah Alam sana tu. Aku ade pegi sane dulu. Tapi bukan test mi ni, cuma makan burger. Boleh klik sini ape citer dekat sane.

3 comments:

CikMunBlogger said...

alhamdulillah parents balik dengan selamat and sihat :)

www.munviolettaxious.com

chot ok..! said...

Alhamdullilah selamat sampai..
ok,tgk gambar tu rasa lapar..sya slalu gk p s.alam,tp tak pernh try plak menu tu..hee..nice sharing

Jom terjah kalau sudi ..TQ :
http://chot91.blogspot.com/2012/11/travel-to-singaporeuniversal-studio.html

Ridzwan Mohamed said...

CikMunBlogger: alhamdulillah...

chot ok..!: syukur...
dkt seksyen 7 dkt dgn burger yb