Tuesday, November 27, 2012

Wifi Yang....

Apehal2 sekali pon, aku nak cakap sikit yang entri ni ade mengandungi sikit unsur2 yang tak berape sesuai untuk golongan yang masih belum akil baligh atau mumaiyiz. Jadi, terpulang la dekat korang nak teruskan membaca atau tak...

Kisahnye gini, semalam mase tengah search punye search wifi yang ade, tetibe je aku ternampak ade satu wifi ni yang tak berape enak la name die.

Kalau betul nak tengok, boleh la skrol lagi ke bawah....

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

carik sendiri dan buat perbezaan antara gambar kat atas dengan yang ni...aku tak nak highlight ape yang kurang senonohnye di sini

2 comments:

muhammad naim Abdullah said...

WEP@ WPA?

Kalo wep leh crack. haha

jom dengaq kuliah:
http://pemudattbc.blogspot.com/2012/11/ustaz-haslin-baharin-hijrah.html

Ridzwan Mohamed said...

tak taula...