Monday, January 21, 2013

Segmen : Tambah Follower sambil berkenal-kenalan diarijejakahangat

Untuk pertama kalinye dalam hidup aku, dalam tahun ni, aku join segmen yang diberi name Segmen : Tambah Follower sambil berkenal-kenalan.



Ni pulak bilangan followers



Tujuan aku join segmen ni tak lain dan tak bukan iaitu saling berkenalan antara blogger kan. Dengan rase malas untuk merepek dengan lebih lanjut lagi ape kate korang sendiri yang join. Senang je. Klik sini.

18 comments:

shamira said...

done follow :) join segment yg sama

http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

Mohamad Khairil said...

Thanks join..baru sempat nak blogwalking...haha...tolong la promote jgak kat kawan2 eh!!

Cik Aishah said...

Assalamualaikum..
Singgah sini dari segmen yang sama...
Done follow sini..
Jemput singgah ke blog saya...:D
http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

NurulMirotic[NSHS] said...

Assalamualaikum ^^ Singgah dari segmen yang sama . . Jemput datang ke blog saya jugak yee ^^ Done follow your blog .

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

♥♥ Mas ♥♥ said...

Assalamualaikum ^^ Singgah dari segmen yang sama dan follow. . Jemput datang ke blog saya jugak yee ^^
http://dhia-manja.blogspot.com

SD said...

Assalamualaikum.. Dari segmen yang sama. Follow n singgah sini.

http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil.html

Dah LIKE PAGE n FOLLOW TWEET awk sekali

Husna Fauzi said...

hai hai ~! saya pun join segmen yang sama juga.. ;3 done following u. follow balik sy eah ? singgah la

http://amalhusnafauzi.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_22.html

Liyana Erythrina said...

haii !! yana datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ! ;)

Ct Noraishah said...

hai, salam perkenalan..

http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tambah-follower-sambil-berkenal-kenalan.html

nurul farhana said...

datang dari segmen yang sama . done follow you. jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

salam perkenalan =)

Syhera Rosdan said...

Hai . Salam perkenalan dan datang dari segmen yang sama :) Jemput singgah dan follow blog saya http://kisahsipenaip.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

Princess Feyqa said...

salam perkenalan dri feyqa :)

feyqa follow sini 793 tau! hehe jemput ke blog feyqa

Princess Feyqa said...

salam perkenalan dri feyqa :)

feyqa follow sini 793 tau! hehe jemput ke blog feyqa

Balqis Azzahra Shamsul Anuar said...

Saya join jugak. Dah follow blog ni.
http://balqisppgz.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

bazilah abu hassan said...

Jalan jalan dari segmen sama. Follow sini. :D
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

Zack Muhammad said...

datang sini, jenguk2

Mohd Fauzrin said...
This comment has been removed by the author.
Mohd Fauzrin said...

Dari segmen http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_203.html
Will u follow me back... :)