Tuesday, May 14, 2013

Blog Diserang!


Kebelakangan ni, memang la frekuensi kekerapan aku update blog kurang. Sebab tu la aku rase traffic blog aku ni pon kurang same.

Tapi dalam serba kekurangan ni, aku terperasan la satu lagi kekurangan yang aku detect. Memang kaw2 traffic aku kurang. Padahal aku ade je join segmen2 yang berunsur2kan cari geng blogger ni kan. Tapi tak naik2 jugak. Pelik jugak la.

Dalam kepelikan yang melanda tu, aku pon try la pegi bukak blog aku ni. Bukak2 je, tau ape yang keluar? Tengok la bawah....

ni gambar aku pinjam dari google je. yang aku punye tak sempat nak print screen sebab dah kalut punye pasal...

Jahanam aku kate. Memang berakhir la karier aku sebagai part time blogger ni aku kire. Tapi, alhamdulillah. Allah swt telah memberi aku ilham supaya menggoogle macam mane nak selesaikan masalah ni.

maceh!

Google punye google, akhirnye dapat la blog aku ni balik.

Aku ingat aku punye blog ni dah habis dah gara2 politik ke kan.

Dah lepas kene serang, ape lagi
Jom la ke twitter @RidzwanMohamed

4 comments:

Merah Cute Sangat said...

alhamdulilah.. ni mesti ada plugin atau widget bermasaalah ni kan bro? huu

Ridzwan Mohamed said...

aah betul tu

eimah siti said...

nasib baik cepat bertindak...klau tak...mmg traffik kurang sgt la kan... =)

amirul here said...

nie sebab virus trojan.ngan malware..dah banyak dah tersebar