Monday, March 4, 2013

Pertumpahan Dakwat

Seperti yang aku ceritakan sebelum ni, (klik sini) aku telah pon repair printer aku ni. Nak dijadikan sebab, masih tak ok jugak printer aku tu. Last2, memang aku nekad, aku bukak la printer aku tu. Dan ni lah hasilnye.


bukannye janin tau!
Macam darah kan....

Akhir kate, aku dekat sini hanyalah menumpahkan dakwat, tapi dekat Sabah sane tu, diorang sanggup menumpahkan darah serta bergadai nyawa demi mempertahankan negara. Semoga roh2 mereka yang gugur itu ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman. Al-Fatihah.

#Pray4Sabah

4 comments:

Mieza Jhaa K said...

Fuh penuh beerti..rupanya ada sesuatu yg nak disampaikn melalui dakwat merah.. Al-Fatihah

Ridzwan Mohamed said...

kebetulan...

Meyra John said...

Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

Thanks dear!!

Ridzwan Mohamed said...

ok