Saturday, March 9, 2013

Sakit Dan Sibuk

Alhamdulillah, dapat jugak aku update blog arini. Kalau perasan la, dilulangi, KALAU PERASAN, aku agak jarang update blog dari minggu lepas membawak la ke minggu ni.

Semua ni adelah disebabkan dua 'S' iaitu Sharipah dan Senah! SAKIT dan SIBUK!\

Kesahnye gini, minggu lepas, aku kena senggugut sakit perut yang amat sangat. (Amatla sangat kan). Memang dalam sehari tu, banyak kali ke tandas. Tapi bile ke tandas, keluarnye sikit, bunyik yang lebih. Tu yang aku berdehem punye kuat sambil bukak air gara2 nak cover bunyik terbabit. Malu siot kalau orang tau. Disebabkan melarat sampai 2 hari, last2 aku pegi la klinik. Setelah makan ubat dan juga makan nasihat, alhamdulillah, ok sudah perut aku.

saje letak gambar plastik ubat
Untuk 'S' lagi satu pulak iaitu sibuk, minggu yang baru berlalu ni adelah minggu terakhir kuliah bagi sem ni. Dan In Shaa Allah, minggu tu jugak merupakan minggu terakhir kuliah bagi diploma aku ni. In Shaa Allah, kalau takde ape2 hal, tak lame lagi grad la aku. Jadi, paham2 la ye. Start dari minggu ni, maka bermulah studo week aku!

Jadi, kesempatan ni jugak aku memohon maaf kalau aku ade buat salah seperti cuit bahu orang2 pastu buat2 tak tau ke, langgar side mirror moto lain mase nak keluar parking ke, dan ape saje lah kesalahan aku. Jadi, kalau berkesempatan, mohon la doa untuk hamba Allah yang sorang ni ye semoga dipermudahkan dalam menjawab soalan final pade sem ni seterusnye boleh grad.


2 comments:

Mieza Jhaa K said...

Semoga grad dgn selamatnyaa

Ridzwan Mohamed said...

time kasih... :-)