Tuesday, June 21, 2011

Stanza Cinta!

Entri kali ni bukan au nak review atau komen pasal citer ni.Sebabnye aku tak tengok pon citer ni.Hari Ahad ari tu tengok lagi 10 minit sebelom abis je.Insya-Allah kalau boleh minggu ni tengok la.Dengar cite best cite ni.

Ape yang aku nak sharekan kali ni adelah ade kalangan member aku yang berlakon dalam cite ni.Minor je la.Tapi still masok tv jugak.Paling PENTING dapat jumpe Fathia.
Fathia!


Patotla mase 2 minggu lepas aku ade nampak orang shooting dengan van grand brilliance keluar masok dekat kolej ngan kampus aku ni.Aku ingatkan setakat cite2 biase je.Rupenye Fathia ade.Kalau aku tau,bole aku tolong nyebokkan diri.Rumate aku pon ade cakap yang die selisih dengan pompuan cantik muke ala2 Arab.Lepas tu bile aku tengok iklan die,aku rase macam kenal sangat background die.Memang tepat!Lebih dari kenal background 2.

6 comments:

Hans said...

wah...episod pertama bagi aku agak menarik walau slow sikit
tapi lepas nih pasti lebih best lah

Wanita Sensitif Kan? Setuju Tak?

RIDZWAN MOHAMED HUSSIN said...

rasenye macam tu la kot.

Hans said...

yups
biasalah bila adaptasi dari novel
awal2 tu dia cam suam2 sikit
tapi lepas tu dia mula lah jadi best
macam drama bersiri Nora Elena
:-)

5 Sebab Kenapa Aku Suka Wordless Wednesday

Zaiya said...

sy x tgok pown cerita ni...
hek3..
asyik2 aaron aziz jer melekat kat TV... x boring cumaaa... memang dia sorang jer ke pelakon berbakat di malaysia ni???
x per la.. layan jer..

Cik Su Life Cycle said...

babak mane yang member tu berlakon

RIDZWAN MOHAMED HUSSIN said...

mase part dekat kelas jadi classmate fathia