Monday, June 13, 2011

Terengganu Bolot SUKMA,Piala FA 2011

1st sekali aku nak ucap tahniah la dekat sang kura2 penyu ni ye.2 bende sekali die bolot dalam mase yang dekat ni.
Skuad Bola Sepak Terengganu


Pasal sukma ni aku takde la ambik berat sangat.Ambik tau tu adela sikit.Yang aku tau Selangor;negeri yang aku duduk sekarang ni potong negeri kelahiran aku;Johor.

Tapi pasal piala FA ni memang aku tabik jugak la kat Terengganu ni.Mase final tu,aku tengok la match tu sensorang mulanye.Pastu abah aku pon join tengok same.Bile Kelantan dah skor 1,aku tengok Ganu ni dah agresif dah.Semua naek atas.
Piala FA


Hebat la Ganu ni walaupon own goal,tapi diorang ni tak putus asa la.Aku rase mase tu referee dah ambik nafas nak tiup wisel penamat la.Syabas Ganu.Kepade Kelantan atau negeri2 lain,teruskan usaha.Menang kalah tu kan adat permainan kan.

2 comments:

tiQ =) said...

owh..negeri sye mmg hebat..hahaha~(bangga jap)..^^

RIDZWAN MOHAMED HUSSIN said...

ha3.tahniah