Monday, November 21, 2011

Sebab Aku Tak Update Blog Bulan Ni

Assalamulaikum semua.Sihat tak?Alhamdulillah,aku pon sihat.Cume tak update blog je.Tapi cmane pon,aku sihat je.

Nak tau tak sebab ape dah jarang update blog?Ce tengok gamba bawah ni.
klik untuk besarkan




Semuenye berlaku akibat salah paham aku dekat Maxis ni.Citernye sebab aku dengan berlagaknye pegi update aku punye Maxis Broadband Wizard tu.Ingat lagi power ke ape ke.

Sekali sumpah tak best.Nak tengok kuota terus dekat wizard tu pon tak bole.Nak tak nak aku pegi la log in dalam web tu.Tau2 je dah nak dekat habis kuota.Semuenye sebab aku salah sangka yang yang Maxis ni akan renew kuota setiap 1 aribulan.Aku pon sedap je download macam2 sebab pikir besoknye dah kuota baru.Sekali tak.
walaupon 'gprs'hakikatnye bole tahan.


Last2 aku pikir,kalau tak sebab aku update wizard yang tak berape best tu,kompem aku tak tau bende2 ni semua.Cube korang tengok hari ni berape aribulan?Dan akhirnye blog aku diupdate.

1 comments:

Rozuan Ismail said...

laen kali jgn update pape.huhu