Tuesday, November 1, 2011

Kedai Yang Termeriah Dekat Taman Bukit Indah

Ha3 aku kembali berblogging!Saje je menyepikan diri kejap.Kali ni aku nak post pasal makanan dekat tempat aku pulak.

Kalau yang duduk Ampang ni aku rase mesti tau Taman Bukit Indah kan?Ala yang dalam sikit daripade Taman Kosas tu.Kalau tak tau jugak toksah duduk Ampang la kalau camtu.Ceh bukan tu maksud aku.Sebabnye aku rase kalau ade 10 citer Melayu dekat tv tu,lebih kurang 8 setengah citer tu buat dekat Bukit Indah ni.Tak percaye cube tengok citer2 dekat cerekarama ke,chapalrela   jejaka j ke,banyak lagi la.
ni la kedai yang aku maksudkan


Baru2 ni aku ade pegi la kedai ni sebabnye nak beli makanan la.Tak pernah lagi pergi kedai ni sebab nak repair kasut kan.Aku dah memang dah biase dah dengan kedai ni.Cuma malam tu aku rase ade yang luar biasenye dengan kedai tu.Bukan main ramai orang.

Aku mase tu pegi kedai tu dengan akak aku.Kitorang order makanan bungkus je.Tapi sementare tu kitorang pegi kedai lain dulu jap sebab nak carik barang.Lepas tu kitorang balik semula dekat kedai tu.Lepas balik tu,kitorang nak duduk la kejap sementare tunggu makanan tu siap.Itupon kitorang pegi tunggu dekat meja orang yang nak dekat siap.Aku nampak orang tu habis bayar je,die terus blah sebab mungkin die tau yang aku dengan akak aku nak duduk situ.

Kitorang pon duduk la situ sambil layan citer Biar Betol sebab dekat kedai tu bukak citer tu.Tengah2 syok kitorang layan,satu2 kerusi dekat meja kitorang tu kene ambik sebab orang ramai kan.Last2 dengan meja sekali kene angkut sebab ade lagi customer yang datang.Kitorang takpe sebab tak pakai meja.Tinggal la aku dengan akak aku terkulat-kulat dekat situ.Last2 aku lepak la dekat moto biarkan akakaku je yang tunggu.
lokasi die sebelah je dengan caltex ni


Daripade tunggu atas moto tu la idea nak tulis entri ni sampai.

3 comments:

Mr. J said...

Idea datang tak kira masa dan tempat kan..


Salam kenal,
Mr J
http://wwww.pengeRindu.com

MiSaEi said...

haha...kelakar la beb...tang meja pon kene angkut tu xle blah...ko cstmer gak per...xmkn pon tp ko beli kan...haha...sedap ke beb???t aku trelalu kat cne nk try gak le....

Panggil Aku Han said...

mmg dasyt dgn meja2 skali angkut..