Tuesday, April 10, 2012

Antara Perkara Yang Memeningkan

Sape dekat sini yang TAK pernah rase pening? Aku rase bagi mereka yang tidak pernah rase pening tu tidak layak digelar manusia. Mereka itu mungkin alien atau sespesies dengannye.

Cakap pasal pening ni, sekarang ni ade bende yang senang je buat aku pening. Bagi aku,bende ni memang senang iaitu dengan hanye bukak facebook.

Sebab facebook ni buat aku aku pening bukanlah Mark Zuckerberg tu manderem aku asal aku bukak facebook ni.Tapi pasal timeline ni lah.

Memang serabut aku tengok timeline. Semua fan page dah jadik timeline. Tak tau la bile profile biase jadik timeline ni. Harap2 tak payah la.

4 comments:

Hermin said...

malangnya semua fb akan ditukarkan ke timeline berapa belas april tak ingat la...dan fb saya dah tertukar ke timeline secara automatiknya....

Ridzwan Mohamed said...

memang malang kalau cenggitu.oh mcm tu ea.fb saya blom bertukar lagi

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu mmg pening guna timeline nie..

Ridzwan Mohamed said...

tau takpe.mmg fenin