Sunday, April 29, 2012

Hujung Minggu Di Pantai Hiburan

Baru2 ni Baru tak baru jugak la kan, sebab baru dalam 3 minggu lepas, aku ade pergi ke Rompin untuk jalan2.

Al-kesahnye macam ni. Ayah aku cakap yang die boring duduk rumah ujung2 minggu. So, die ajak la pegi keluar.

Mula2 tak tau nak pegi mane. Last2 aku sendiri yang decide ajak pegi belah2 tenggara Malaysia ni. Kalau belah2 timur Johor tu macam Mersing dengan Kota Tinggi, aku dah biasa ke sana. Tapi belah2 timur negeri Pahang ni jarang aku pegi. Kalau sebelom ni mase duduk Segamat, selalu jugak la ke sana.

Malas nak celoteh panjang2, tengok je la gambar2 ni. Lokasi nye adelah di Pantai Hiburan, Kuala Rompin, Pahang.
ni dekat restoran. ala2 Istana Bambu gitu






Maklumla, aku ni bukannye ade kamera yang power pon. Setakat pakai hp je pon. Lagipon aku ni bukannye ade skill dalam bidang2 fotostat fotografi ni pon.

2 comments:

man said...

lawa2 pantai 2

Ridzwan Mohamed said...

itulah die keindahan ciptaan-Nya