Monday, April 9, 2012

Tak Boleh Blah La Dengan Emel Spam Ni

Memang seperti menjadi habitat habit aku, pepagi lepas sembahyang Subuh, aku bukak laptop.Biase la, buat la bende yang patut kan.Salah satunye adelah cek emel.

Memang aku ade banyak jugak la subcribe blog2 yang hebat2 ni.So memang banyak la info2 yang aku dapat dari emel aku tu.Biasenye bende2 yang aku subcribe ni masuk terus dalam inbox.

Memang biase adela emel spam yang aku dapat.Memang merapu je content die aku tengok.Tapi sejak kebelakangan ni,boleh kate tiap2 hari aku dapat.Nak tau ape content die.Tengok la gambar bawah ni...
Ingat aku terliur ke ape nak beli bende2 ni?

4 comments:

SumeSakan said...

hahahaha...sabor je lah...

Ridzwan Mohamed said...

ha3 mmg sabor....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu aku pon selalu je dapat emel spam...

macam2 dorg duk promote.. lagi2 yg jual produk utk lelaki ni.. adoi.. semak je tgk... rasa mcm nak tutup je email tu.. tapi..syg plak kan... dah bertahun2 guna email tu..

Ridzwan Mohamed said...

betol3. entah ape2 yg diorang promote