Wednesday, June 6, 2012

Blog Aku Sudah Merajuk!


Hari ni tetibe rase nak update blog. Maka dengan rasa penuh sukacitanya aku pon bukak la dashboard aku la kan.

Disebabkan juga aku dah lame tak update blog atas sebab2 yang tertentu, maka aku pon pergi la jenguk blog aku tu kan. Ape jadik dekat blog aku ni? Ade ke cacat celanya?

Selepas aku mendapati tiada ape2 yang jangkal berlaku pade blog aku tu, maka aku pon gerakkan kursor aku ke bawah bagi menengok blog aku tu sampai ke habis.
tarik punye tarik, tak ke bawah2 jugak!


Tapi ape yang terjadik lepas tu. Tu dia, blog aku dah buat hal dah. Aku tarik bende yang dekat tepi tu ke bawah, die tak nak ke bawah, aku pusing bende alah dekat mouse tu pon tak bergerak. Ingat ka laptop hang ke kan. Bile bukak porno facebook, boleh pulak.

Jadi keputusan untuk lempar laptop ini dibatalkan sebab bukak salah laptop sebenarnye. Bile aku tengok performance laptop aku pulak, tu dia.(tengok gambar kat bawah ni)
100% terus

Bile aku tutup blog aku, semuanya kembali seperti sedia kala.

Jauh di sudut hati aku ini  mengatakan bahawa blog aku ini telah merajuk dengan aku agaknye disebabkan dah lame dah update. Hahahaha!

3 comments:

.........cP~ said...

Salam.

Mujurlah blog saya tak merajuk. dua bulan lebih dah tak update.

Kesuma Angsana said...

bagus2 3 entry sekaligus.. len kali wat 10 lah sekaligus hehehe

Ridzwan Mohamed said...

cP:pandai jage blog kot...hehehe

Kesuma Angsana:pergh...tak larat la pulak kalau camtu