Saturday, June 30, 2012

Meletop....? Bagus Jugak!

Sepatutnye entri ni dah aku buat semalam sebaik saje si mamat negro Itali tu sumbat gol. Tapi sebab ade masalah sikit semalam, jadik aku pon postkan lah hari ni.

Seperti mane yang sedia maklum, Germany dah pon kalah kepade Itali. Memang tak gune betol. Memang tak sangke gile la. Tak gune punye Balo....

So, semalam mase aku nak online kan, aku nampak la tajuk ni(tengok gambar bawah). Biase la kan. Pakai Maxis. Bile connect je, terus die pegi dekat MyLaunchPad kan.

Kalau ikut gambar tu, die kate meletop kan. Bagos jugak kalau die meletop betol....

Lagi satu, bak kate member aku la, Ferrari lawan Mercedes, sah2 la tercicir kan Mercedes tu.

2 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

huhu. aku terus minat Italy skang beb :)

Ridzwan Mohamed said...

sebab si Balotelli ni ke...?