Tuesday, July 3, 2012

Satu Malam Di Rawang Burger Bakar


Lame rasenye tak update blog. Kalau tak salah bulan lepas last aku update blog. Padahal bulan ni baru je 3 hari je kan?

Sekarang ni tak kesah la bulan lepas ke, tahun lepas ke, kain batik lepas ke bayan lepas ke. Itu semua aku tak pedulik. Dalam post ni aku nak citer sikit pasal amende yang telah aku buat mase ujong bulan lepas. Ade lagi "lepas" tu ye.

Kesahnye macam ni. Dalam tengah baring2 sebelom mate terlelap tu kan, aku teringat pasal buger bakar. Besoknye jugak aku dengan member aku buat plan nak makan burger bakar. Puas jugak kitorang menggoogle nak carik mane yang senang nak pegi kan.

Asalnye nak pegi makan Kaw Kaw Burger Bakar dekat  seksyen 2, Wangsa Maju. Lepas google punye google, last kitorang pegi je makan Rawang Burger Bakar yang terletaknye juga di Wangsa Maju tapi di seksyen 5(seberang Shell yang bawah sikit dari Carefour tu)
ni menunye

ni Double Riang namenye

ni yang aku makan, Hot Chick

Lain kali kalau ade rezeki, Insya-Allah kitorang tetap akan ke Kaw Kaw Burger Bakar disebabkan bile google image die, punye ramai orang dekat situ. Lagi satu, ni tak tau la bile nak pegi, tapi tetap nak jugak test Burger YB dekat Shah Alam. Bayang la daging je dah sekilo. Kalau dekat Ampang pulak ade Burger Bakar Abang Burn.

 

4 comments:

Ana Farhana said...

teringinnyee.. xde peluang lg nk g.. mesti lme kn tggu

.........cP~ said...

Salam.

Huah. Bila la nak pergi ni? Berapa kali ajak abang pergi, tapi belum ada date lagi.

Kesuma Angsana said...

wah rmai betul blogger yag citer pasal rawang burger bakar ni.. best sgt ke?

Ridzwan Mohamed said...

Ana Farhana: insya-allah. mesti ade mase punye...

cP: takpe....bile2 die bukak nanti boleh la pegi

Kesuma Angsana: banyak dah ea. bagi aku, rase die ok la.cume ade sikit rase muaknye.maybe sebab keju kot