Thursday, July 19, 2012

Untuk Uncle Seekers

Kalau korang semua ingat, aku ade post pasal Uncle Seekers kan. Nak tau klik sini. Post kali ni jugak ade berkaitan dengan Uncle Seekers ni.

Tapi kali ni bukanlah datang dari isi hati aku sendiri, tapi ia datang dari surat khabar yang terdapat di Malaysia ini. Kalau pegi carik dekat Sudan Selatan, aku pasti takkan jumpe punye bende alah ni.

Cube tengok gambar dekat bawah ni...
klik kalau nak jelas
Bagi aku agak kelakar jugak la tengok ayat die ni...