Tuesday, July 3, 2012

Terkejut Aku Dibuatnye! Laju Sangat...

Kesah yang aku nak ceritakan dalam entri ni bukanlah menceritakan dengan ape aku pergi ke kelas tapi hanye cerita tentang aku sewaktu di kelas.

Kesahnye macam biase, aku menjalani hari aku macam biase, pegi kelas macam biase, duduk dalam kelas macam biase, pakai pon baju biase2 je, lecturer pon lecturer biase, senang citer segalenye biase je la.

Dah kate pon biase kan, maka aku pon buat bende yang biase sangat aku buat iaitu on pc yang ade dekat depan aku tu. Biase la online la kejap sementare tunggu lecturer masok.

Dalam pade tu jugak aku pegi la bukak YouTube kan sebabnye nak la tengok video2 yang best kan macam highlight Spain belasah Itali kan.

Bile aku tengok YouTube ni boleh tahan lajunye, aku pon try la download. Dan hasilnye....:

Serius! Memang aku pon tak sangka dapat macam ni punye laju. Aku jamin ramai lagi orang pernah dapat lagi laju daripade ni. Tapi ni kire catatan peribadi aku la ni. Tapi aku rase bende ni hanye berlaku sekali dalam satu sem kot.

4 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

Terbaik la lab comp ko

Ridzwan Mohamed said...

komputer dekat lab

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Uikss...laju nooo!boleh donload byk2...ngeee...

Ridzwan Mohamed said...

hehe bnyk la donloadnye.bsr2 lg size die