Saturday, July 7, 2012

Hai La Uncle Seekers...

Aku rase seperti mane yang sedia maklum, Uncle Seekers atau name sebenarnye Syed ..... ..... .....(lupa pulak name) die dah pon ditahan polis sebab die ade post pasal artikel yang ade kaitan dengan kerabat diraja Johor.

Untuk makluman, aku mengaku aku pon ade TERbace blog die ni. Memang dahsyat dan puitis kaw2 la ayat die ni. Amat sesuai untuk golongan belia yang bakal menduduki SPM pade tahun ini.

Kalau berita 2 hari lepas, berita pasal die kene tahan dengan polis. Tapi berita semalam pulak kecoh pasal die positif dadah muffin morfin.

Aku malas la nak cakap lebih2 pasal die ni. Tapi yang aku respek die ni ape tau; awek muda siot. 20 tahun beza. Muka boleh tahan la jugak kan. Agak die pakai hantu ke nak tackle awek tu. He3 jangan marah ye Uncle Seekers....

2 comments:

man said...
This comment has been removed by the author.
man said...

ayat baik punya..heheheh.baru dapat..