Wednesday, December 12, 2012

121212; Terima La

Kali ni aku update sekadar suka2 je. Takde ape sangat pon info atau pengetahuan yang ade dalam entri kali ni yang boleh digunakan bagi menjawab SPM atau menjawab soalan MoneyDrop seumpamanya.

Entri kali ni ditulis bukan semata-mata tarikh hari ni lawa;12/12/12. Tetapi ianya adelah disebabkan ade satu 'malapetaka' yang akan berlaku kejap lagi.

Ianya bukanlah Armagedon atau kiamat mengikut kaum Mayan yang menjurus kepada khurafat tu. Tapi tengok la sendiri gambar bawah ni.

diblurkan atas sebab keselamatan.gambar aku je yang tak censored


Aku rase ianya bukan cakap kosong. Sebabnya post dalam tu adelah dalam group kolej yang aku duduk sekarang ni. Lagi satu, mungkin ade kebenarannya disebabkan dekat sini selalu balckout. Mungkin TNB nak buat maintenance kan.

Jadi, ape nak buat dalam tempoh tersebut? Mane nak lari ni. Atau sekadar bersauna di bilik masing2

mane nak pegi ni?

2 comments:

ELeEa said...

Mak aihh..lama tu amik masa nk buat selenggaraan...bsabar ye ..hehe

Ridzwan Mohamed said...

ok...mmg tgh bersabar ni