Monday, December 3, 2012

Yes Oh Yes!

Seperti entri yang sudah(klik sini), aku ade cakap sikit pasal Yes kan. Nak tau ape die, klik la dekat link aku bagi tu. Tak pon search sendiri!


Jadi pade hari Sabtu hari tu, aku pon bayar la untuk pertama kalinye. Biasela kan. Bayar la ikut pakejnye kan. Dah guna mesti la bayar kan.

Tapi dalam lepas bayar tu, punye la bagusnye Yes ni, terus die hantar SMS dengan email yang mengatakan dah bayar. Kirenye aku rase takdenye kes lambat ke, berhutang lagi ke. Cepat betol. 
terima kasih kerana membayar

Ape yang aku nak sampaikan sekarang ni adelah betapa die hargainye customernye. Mungkin ianya disebabkan baru atau ape. Harap2 berterusan  la kan.


6 comments:

Den said...

kat sek-sek pun dah pakai yes sekarang. dia punya respon terhadap masalah kita bagus. klu kol tak jawab, dia akan kol balik lagi. tapi itu la, harap berterusan :)

hnahdy said...

erk.. sbab baru kot.hehe

Ridzwan Mohamed said...

Den: tu la..hrp berterusan

hnahdy: mungkin jugak kot.tp hrp biarla sampai bila2

PiSCes Za said...

ambik unifi!

Ridzwan Mohamed said...

nak mencuba yes pulak...

Rtp Farra Arisha said...

that means YES is great on connecting to its network service.