Wednesday, September 12, 2012

Pantang Tengok Glamour Sikit! Mulalah....

Dalam 2-3 minggu kebelakangan ni, bile korang bukak porn YouTube, ape video yang die suggest sebaik habisnye video yang korang tonton. Aku boleh jamin la jawapannye mesti video daripade mamat Korea  yang buat Gangnam Style tu. Tak pon video2 parody pasal Gundam Style Gangnam Style tu.

Tujuan aku tulis entri ni adelah disebabkan sifat aku yang semakin rimas dengan citer2 yang mengaitkan lagu ni dengan macam2 tuduhan yang bertujuan untuk menyesatkan orang Islam. Aku bukanlah nak back-up PSY ni sebab beliau ni bukanla sepupu aku pon untuk dibackupkan. Tapi ape yang aku tengok pantang ade bende baru yang tahap popularitinye naik je, mesti adelah punye citer2 yang kate die ni nak mengyahudikan la, menghina Rasulullah la.

Ye, memang aku tau yang dekat luar tu memang banyak orang2 kafir lahanat ni nak hancurkan Islam. Fakta ni memang tak dapat nak dinafikan la. Terutamenye Israel jahanam tu la. Memang dalam kepale otak diorang semua ade je agenda nak hancurkan kite semua.
mamat ni layak la dipijak...

Bagi aku, tak tau la bende ni betul ke tak. Tapi, aku rimasla. Asal naik je sesuatu bende tu, mula la nak kaitkan dengan Yahudi, Israel, lahanat mane lagi la. Contohnye macam dulu sikit pasal Upin dan Ipin. Diorang kate Upin tu singkatan untuk US dan Ipin pulak untuk Israel. Google la sendiri kalau nak tau pasal bende2 ni.

Kite semua kan dah dikurniakan otak dan akal bagi memikir mane yang baik, mane yang buruk, mane yang lawa, mane yang cun, jadi gunelah otak dan akal kite dengan sebaik mungkin. Tapi mase upacara pembukaan Olimpik 2012 tu, boleh dikatekan banyak bende yang berkaitan dengan Illuminati ni.

Akhir kate, aku rase ini la sifat2 segelintir bukan semua orang Melayu terutamanye iaitu PHD (perasaan hasad dengki). Nanti kalau aku dah glamour, jangan nak kaitkan aku pulak dengan bende2 jadah ni semua tau. Terperasan pulak aku!

8 comments:

Den said...

baru ja semalam terpikir. memang pun, PHD tu penuh dalam hati, blogger2 plak (bukan semua blgger k) nak femeskan blog depa jugakkan..

Ridzwan Mohamed said...

tu la pasal...banyak lagi cara nak mengfemeskan blog

ELeEa said...

tau xpe...sikit2 nak kait dgn Yahudi, Israel...kdg2 benda2 yang dikait pun langsung tak masuk dek akal =)

Ridzwan Mohamed said...

kekadang bende yang tak masok akal tu boleh nak tergelak kalau terbace

cik.belog said...

setuju dgn entry ni.. ape la dieorg ni. ade je isu yg xde masuk akal.. obses sgt dgn benda cmtu. muak.. tu baru youtube.. kat facebook tu mcm2 lagi hal nye duk share itu ini.. yg pak turut mengikut jela share padahal satu benda pon xtau. hm

Ridzwan Mohamed said...

betol3.sabor kan saje la tengok diorang camni

Everything's Everythings said...

Pelik juga actually dia kata tarian tu mcm sedang naik burak.. walhal mereka tak pun pernah lihat binatang tersebut ^^
xelok menfitnah berdosa tu..

Ridzwan Mohamed said...

tau takpe...pandai2 je die kate naik buraq macam tu