Wednesday, February 13, 2013

Usop Wilcha Punye Sign

Tadi aku pegi kejap ikut akak aku ambik anak die dekat Presint 16, Putrajaya. Disebabkan takde parking, maka aku tunggu je la dalam kereta.

Dalam menunggu tu, tetibe je aku ternampakkan sign ni.

Aku rase la, ini adelah sign yang menunjukkan Usop Wilcha yang kini tidak lagi menggunakan wheel chairnye  disebabkan dah ade motor OKU ihsan daripada gomen.

Ni semua gara2 Usin, Mon, dan Jin Pakai Toncit la ni kot! He3


7 comments:

safrizal salleh said...

hahaha...
usop wilmoto..

baby comel said...

Ate, kita bakor je le..
Usop owh usop..

Ridzwan Mohamed said...

safrizal salleh:ha3 nama baru...

baby comel:bakor je

Asiah Aisa said...

Usop welcha x2.. Takde welcha, welchair dah.. Hehe

Ridzwan Mohamed said...

hahaha

Mieza Jhaa K said...

mcm best je ni..meletopp

Ridzwan Mohamed said...

mmg best!