Friday, August 19, 2011

Kereta Tersekat Dekat Simen


Pernah tak anda terfikir yang tempat anda parking kereta tu betul2 selamat?Maksud aku pencurik tak bole bawak lari,kalau tak tarik handbrake pon takpe.Pernah tak?
Haaa hebat tak?


Kalau nak tau ni adelah salah satu care nak bagi kereta anda tu selamat.Ye la kompem kereta ni tak akan bergerak kalau tunggu siket mase lagi.

Ceh saje je.Sebenarnye kereta ni dah tersekat dekat situ sebab pompuan yang bawak kereta ni nak buat u-turn tapi terus masuk dekat jalan yang tengah repair ni.Mase tu pompuan tu terus stay dalam kereta tu.
Ade orang kate yang pompuan tu tak nak keluar daripada kereta tu sebab takut kasut die rosak.Tapi ade yang kate polis yang tak bagi die keluar sebab faktor keselamatan.Entah la tak tau ape citer sebenarnye.

Kereta Lexus tu.Bukan biskut lexus tau.Bayangkan kalau tunggu berape lame lagi.Kompem jadik tugu punye la dekat Houston,US tu.

p/s:Ini adelah entri yang last sebelom contest bermula iaitu entri ke-99.So be alert dengan sebarang update blog ni.Nak tau contest ape?Klik la sini

2 comments: