Sunday, August 14, 2011

Saye Dalam Team Switzerland!(Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah )


Assalamulaikum,ye bersame saye ye dalam blog saye blog RID Z ONE.Ari ni saye nak isyhtiharkan bahawasaenye saye telah pon digolongkan dalam golongan2 orang yang geng Switzerland.

Justeru,saye dengan berbesar atinye dengan ini ingin mengucapakan infiniti terima kasih kepade pihak penganjur yang bersusah payah buat segmen ni.Nak tau segmen ape?Klik le sini.Juge tidak dilupekan buat follower2,infiniti terima kasih jugak diucapkan kerane sudi jugak follow blog yang tak seberape ni.

Walaubagaimanepon,di kesempatan ini juge saye ingin memohon maaf kalau tak sempat nak follow blog lain tu ek.Ini bukan la bermaksod blog anda tu terus tidak difollow.Tetapi disini nak tau,kuota broadband saye nak dekat abis.So hanye beberape blog sahaje yang boleh diterjah dalam mase sehari.Harap maaf ek.Sebenarnye tujuan broadband ni nak carik bahan ke ape ke nak buat assignment le.Tapi dah mak abis dah.Kalau nak gune wifi dekat kolej tu,lagi la.....siput pon boleh rase berbangge dengan kebolehan dirinye.Sekarang ni bulan puase kan?Kalau gune wifi tu,start dari sahur,sampai la ke moreh malam tu,tak abis2 loading die.

So diharapakan anda semue faham la ye.'Lori'saye tak mampu nak bergerak sangat dalam sehari ni.Insya-Allah bile ade mase+kuota dah renew boleh la continue blogwalking ni.Ape2 pon majulah team Switzerland!

2 comments:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

follow here too...
KAD RAYA utk anda di Acapsuur (>,<)

Ezzad Edzral said...

saye dr team dubai..sile2 jengah ke blog saye k..
da follow da...

http://ezadedzral.blogspot.com/