Tuesday, August 9, 2011

Contest Blog RID Z ONE



Ini adelah entri ke-90 blog RID Z ONE.Untuk makluman,sepanjang blog ini diwujudkan,belom pernah ade ape2 jenis contest atau award yang dibuat oleh RID Z ONE.

So kali ni adelah peluang keemasan untuk pembaca2 blog RID Z ONE sekalian sebab buat julung kalinya blog RID Z ONE akan mengadakan suatu contest khas buat pembaca2nye.

Contest nye adelah amat senang kerana contest ini bukan la memerlukan menjawab soalan tahap dewa punye.Nak tau pekebendenye?Bace la entri sampai habis.Syarat2nye adelah seperti berikut.


  1. Terbuka kepada semua pembaca RID Z ONE tidak kire pompuan,laki,tua,muda,budak2 ataupon ape sahaje(DIGALAKKAN jadi follower RID Z ONE dulu sebab ape2 update pasal blog ni korang bole tau)
  2. Tidak memerlukan slogan,bukti pembelian,atau ke peti surat untuk postkan penyertaan
  3. Caranya mudah saje iaitu PESERTA HANYA PERLU MENJADI PENGKOMEN TERAKHIR BAGI ENTRI YANG KE-100 NANTI.DIULANGI ENTRI YANG KE-100!
  4. Tempoh peraduan adelah tidak tetap sebab bergantung kepade kelajuan blog ini diupdate.Ini bermaksud bile ade je entri yang ke-101,maka dengan automatiknye contest ni akan ditutup.Kalau seminit,seminit la,kalau seminggu,seminggu la bergantung kepade aku.
  5. Komen anda perlulah yang ade kaitan dengan entri tersebut.Tak nak setakat "ha3","ok" atau sama waktu dengannye.Komen yang membina lagi dialu-alukan.
  6. Komen yang berbaur fitnah,menyentuh sensitiviti perkauman atau keagamaan atau luar daripada topik akan direject serta merta!
  7. Keputusan aku adelah MUKTAMAD!
  8. Sebarang surat,email,tak akan dilayan melainkan yang best2 je baru la dilayan.
  9. Pengkomen diharapkan tinggalkan link memasing atau email atau ape je yang membolehkan korang dicontact.Ni kalau dah menang tapi tak boleh contact ape gune kan?

kalau payah sangat,tengok je la macam gambar dekat atas


Hadiah yang ditawarkan memang misteri.Korang bayangkan la,kalau la aku ni bilionair taraf Bill Gates bole la aku bagi hadiah macam rumah ke,kereta ke.Tapi aku ni sekadar insan biase je.Tapi jangan risau PASTI ade hadiah!Itu pon kalau menepati syarat2 di atas.

Pemenang akan diumumkan apabila pemenang itu bersetuju untuk namenye diumumkan.Kalau beliau tak bersetuju nak buat macam mane kan?

Jadi tunggu ape lagi?Join la.Ingat ini adelah merupakan entri yang ke-90.Maka ada 10 entri lagi.Itula rasionalnye aku suruh jadik follower aku bukan sekadar suke2 nak tambah follower sebabnye korang jugak yang senang nanti sebab tau update pasal blog ni.Ok good luck to you all!

3 comments:

Hans said...

walawehhh
menarik nih

RIDZWAN MOHAMED HUSSIN said...

rase menarik?ape lagi join la!

Anna said...

hahaha, menarik idea ni! mesti ada orang cuba agak bila kamu akan buat entri 101 itu. ;)