Friday, September 23, 2011

Bini Rantai Laki

Dunia...dunia...Ape nak jadik la.Tengok la berape punye kejam da....
ni mesti dalam keretapi


Kesahnye berlaku dekat India.Pompuan ni name die Das.Die ni kawen dengan Pachugopal ni mase umno umo die 10 taon.Sekarang ni umo die dah 60 taon.Laki die pulak 65 taon.

Die ikat laki die ni sebab laki die ni ade masalah mentol mental.Die ni boleh pulak kan harap laki die ni mati cepat.Ye la mane taknye,sebab pendapatan sehari die bersamaan RM3.30(pergh...macam Nuffnang aku.kesian tak aku?)sehari.

Kirenye sekarang ni die rantai laki die ni dekat tempat keje die ni sebab takut laki die lari.Kalau dalam keretapi pulak die rantai dekat tingkap.

Kesimpulannye takde la kejam sangat bini die ni.Tapi kenape tak hantar je masok hospital Tanjung Rambutan gile haa....?

2 comments:

Fahz said...

sian plak tgk somi dia kena rantai..sekurang2nya wife dia tak "buang" dia ye dok..

Ridzwan Mohamed said...

betol2.x bole nak salahkan wife die 100% kan