Thursday, September 29, 2011

Burung Tak Hidup...

Jangan pikir yang bukan2 pasal tajuk tu ye.Burung aku yang maksudkan tu bukanla burung yang mati pucuk.Tapi ianya merupakan burung yang memang tak bernyawa.Dah tak hidup macam mane nak mati kan?
hidup ke burung ni?


Kesahnye terjadik bile perut aku lapar.Aku pon pegi la turun ke kafe nak beli makanan.Turun tangga la sebab malas nak tunggu lif.Setakat tingkat 2 je.Lagipon sihat kan?
dari angle lain...


Burung ni aku temui keseorangan keseekoran sebab takde pair.Takkan aku nak bela pulakkan burung orang.Kang angry because of the bird kang.Kalau aku ambik ape yang aku boleh buat.Bukan boleh buat Twitter atau hantar surat dekat Nuffnang pon kan.So,aku hanya amek gambar je burung ni.

Tapi bile aku balik dari beli makanan,burung tu pon dah lesap!Agaknye pegi lastik babi kot....

4 comments:

Panggil Aku Han said...

wow kreatif...

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Ridzwan Mohamed said...

Panggil Aku Han:tu la pasal.ade jugak idea nak buat bende tu

NasZ:ok thanks.dah datang dah

ewanrani said...

hahaha...boleh tahan..

ENTRIES TERBAIKK>>>
Kingdom Tower ketinggian 1600meter (1.6KM)