Monday, September 12, 2011

Kesian Budak Ni

AMARAN:
Entri kali ni bukan nak mengaibkan sesape pon atau nak buat entri pasal 'bende2' yang tak sepatutnye dicakap tau.Tapi aku nak kongsikan untuk dijadikan teladan supaye kite lebih berhati-hati.
gamba hiasan menunjukkan budak lelaki


Citer ni diceritakan oleh sepupu aku yang seorang cikgu dekat sekolah rendah dekat KL.Dah name sekolah rendah mesti la budak2nye yang kebanyakannye belom pancut matang lagi.

So ade sorang budak ni yang tak tau la sengaje ke tak pegi panjat tiang gol bola sampai la atas sekali.Pastu bile nak turun dari tiang gol tu,die pegi peluk tiang gol dan terus turun macam style bomba tu la.Tapi kalau bomba,diorang dah pro tapi ni budak sekolah ape yang die tau?

Nak tau ape jadik dekat die?'Bende alah' die terus bergesel dengan tiang gol tu.Dan hasilnye 'bende' yang sepatutnye ade dua  dekat setiap lelaki tu terpaksa jadik satu disebabkan injured yang agak parah la kot.Dah takkan senang2 je nak 'buang' satu.

Ape yang aku boleh cakap,kepada orang lelaki terutamenye,berhati-hatilah dalam ape jua pekerjaan  yang memerlukan anda mengepit.

5 comments:

mirakim said...

ayat terakhir aku pling ske...ahahaha

SyuE said...

OMG!!

Ridzwan Mohamed said...

@MIrakim:suke?

@SyuE:terkejut?

NormaLiza Mah said...

aduhai.. mcm ni pun boleh jadi... saja singgah , tertarik dgn entry .. ingatkan berkaitan apa...
singgah dan tmbah $$$ tabung blog.. usha iklan...
jom singgah.

Run Away♥ said...

kah....