Wednesday, September 7, 2011

Pompuan Salin Pakaian Dalam Tren

AMARAN:
Entri ni ade mengandungi unsur2 yang orang dah matang je boleh tengok.Harap maaf la kalau entri ni mengganggu.Tapi ni blog aku.Sukati aku la.Tiap2 bulan aku bayar duet broadband.Kalau tak suka tutup terus tak pon bukak la bende laen.

Kisahnye ni berlaku dekat China Darul.Pompuan ni dikatekan tukar bajunye dalam tren dan yang paling gempak adelah depan orang lelaki.
rilek je


Pompuan tu punye berani sampai sanggup pakai bra dengan seluar dalam je mase bersalin salin baju tu.Lepas tu ade la citer2 yang mengatekan yang pompuan tu dah terlambat nak pegi keje.
ape agaknye perasaan laki tu?


Lagi satu pasal lelaki dekat depan tu.Boleh senyap je.Tak tau la dalam ati die camne kan?Cool je.Cube kalau dekat Malaysia,silap2 tren yang selisih dengan tren yang die naik tu pon bole berhenti sebab nak tengok pompuan tu.

Bayangkan kalau pompuan ni buat bende ni mase naek komuter.Aku rase ramai passenger suruh lambatkan lagi komuter yang dah terkenal dengan kelambatannye tu.

7 comments:

aten qylah said...

haha,gila dasyat perempuan tuhh

eikieyn said...

hahaha semoga tak terjadi perkara camni kt mesia. klau tak makin ramai la pompuan2 lain yg dok maki sbb train semakin slow bergerak. :p

fara haniey said...

giler ah..
tapi betul ker nie ker edit2 jer..?

Ridzwan Mohamed said...

@aten qylah:mmg dasyat

@eikieyn:hrp mmg takkan pernah berlaku dekat malaysia

@fara haniey:tak tau la.sbb tgk drpd paper.klu ppr tu tipu make tipula...

iyan shazlind said...

selamba je dia ni kan..

aSh MiRa said...

cit..sabo jela...huhu

Ridzwan Mohamed said...

@Iyan Shazlind:mmg selamba...

@Ash Mira:sabo je la ye.nsb baek dkt luar negare