Saturday, October 1, 2011

Kejutkan Aku Bile September Tamat


Cube translate kan tajuk tu.Tak ke jadi wake me up when september end.Pernah dengar lagu ni?Lagu Green Day kalau tak silap.

Kali ni aku bukan nak promote lagu tu,tapi pejam celik pejam celik dah bulan 10 dah.Bulan 10 atau bulan Oktober ni memang banyak peristiwa atau tragedinye.Tak caye tanye Awie sebab die nyanyi lagu Tragedi Oktober.

Antare tragedinye adelah Sheikh Muszaphar kawen,accident yang teruk dekat Alor Gajah dan paling aku ingat dalam bulan ni jugak anak sedare aku yang kedua lahir.




antare tragedi oktober


Tapi tu semua berlaku bape taon lepas.Taon ni punye pulak adelah aku akan amek final dalam bulan ni.PMR pon dalam bulan ni.So doakan aku yang akan amek final dan kepade calon2 PMR sekalian.

Akhir kate semoga kite akan lebih baek dalam bulan ni berbanding bulan2 yang lepas.Harap2 dapatla BE daripade Nuffnang.

6 comments:

Panggil Aku Han said...

gudluck :D

ShahzCudin said...

kejap je masa berlalu...

Ezad Skytech said...

kejap je da masuk bulan oktober...aq pon layan jugak lagu Green Day ni..hee..

gudluck final nanti..:D

cik kartun said...

oktober..november..december..pastu tahun baru dah! cepat nye mase brlalu ^_^

Lia Lomi said...

gud luck dalam final ya.

Ridzwan Mohamed said...

Panggil Aku Han:thanks...

ShahzCudin:tu la pasal.x sedar pon

Ezad Skytech:memang kejap...lagu ni mmg best

Cik Kartun:dah makin tua kite ek...

Lia Lomi:ok.thanks