Tuesday, October 18, 2011

Eh Ade Blogger Block Aku La!


Mase aku tengah syok berblogwalking,aku tertarik la dekat satu entri ni.Oleh sebab menarik,aku pon ingin la meninggalkan komen dengan harapan dapat la menarik owner blog tersebut datang ke blog aku.

Tapi ape yang berlaku,bile aku nak postkan je komen aku tu kan,die tulis you are signed as Ridzwan Mohamed,please logout to use another account.Lebih kurang macam tu la message tu.Kirenye sekarang ni aku tak dialu-alukan la dekat situ.Blog mane tu,aku rase tak perlu la kot aku nyatekan.Kemungkinan blogger ni mendapati aku ni goblok tak?He3.

Tapi sebelum tu,ni dikire aku diblock oleh manusia itukah?Saje je letak tajuk macam tu.Sebab dah try banyak kali dah nak komen.Macam tu jugak hasilnya.Baik pergi terjah blog orang lain kalau macam tu.

Aku takde la kesah sangat sebab ramai je lagi blogger yang best kan.Terutamenye yang sanggup bace blog RID Z ONE ni.Maklumlah setiap orang ade yang disukai dan dibenci.Sedangkan nabi;orang yang dimuliakan pon ade orang masih benci,inikan pulak aku yang cume orang biase je kan.

19 comments:

sekamar rindu said...

salam..

tak apalah..dah dia orang nak blok..pergilah ke blog lain..termasuk blog saya..tak ada istilah blok memblok ni..:)

*folo ur blog

cinnamon.com said...

blog saya ada..terjah je,nti saya terjah balik..

syazana amira said...

tak pa2.. diorang jeles dengan blog nih best kot.. hee :D

far_east said...

meh jengah jer blog saya...saya tak block sapa2 pun...abaikan jer blog yg suka block orang tue... =))

----- ----- said...

hehe~~..

wanie wonek said...

banyak lagi blog awak boleh baca. bak kata orang, satu pergi 10 datang ..

Citra NaniZam said...

eh blog pon bole block2 eh.. ingat fb je..huhu xpe blog citra ada singgah la kalau sudi.. :)

Mrs Lurve said...

ehhh kalo jadi g2, means ada org block kita ehh? td sj2 bw jgk, bila nk post komen pun jd mcm yg awak jadi..pelik lak, nape nak block lak, xkenal pun org tue huhuhuhu cuma baru nk kenal jer.

SumeSakan said...

btol2 blog lain banyak ag kan?banyak ag yang betul2 ikhlas nak kongsi cerita suka duka sume...

Qaseh Qistina said...

ooo..kalau cam tu kita kena blok eh..? sy pon selalu jadi cam tu..tapi rasanya myb cara dia setting kot..

fierul said...

tadi baru je kena ... tak tggu lama aku terus je pangkah .. senang citer .. kdg2 ta phm gak nape msti nk cmtuh ..

shida said...

oh..
rupanya shida dh follow blog ni..
tp apsl macam shida xpenah blogwalking disini..huhuhu

salam balas kunjungan..~~

ziraziz said...

ada gak ye org block kt blog...stkt ni x pnh lg terlintas d hati nk block sape2..hehe..

mas saari said...

salam perkenalan!
tahniah terpilih sebagai blog pilihan ben ashaari..


datang blog saya... sapa2 pun boleh komen! heheheeee

Zawifatul Aziah said...

erkk ade gak cmtu ek..ish2..follow u..jmptla ke blog sy

Qyla said...

pernah terjadi kt sy gak . tapi tak sangka plak that means blogger tu blog kte . HAHA .

*dahbiasakenablocknih*

Fad said...

baru2 ni bogwalking dari segmen nasz pun cf kena gak..xtau pla tu tanda dia block..tp cf xpenah kenal dia nape dia nak blog eh..baru first time gi blog tu..

pssttt.salam kenal..thanks dtg blog cf..:):)

shazanida_hisham said...

saya x block org..haha.. :)

hoyahadis said...

hurm..betul kate wanie wonek tu..1 pergi sepluh datang..pelik jugak kes ni..takpe abaikan je..banyak lagi blogger yg friendly..takpun singgah blog saye..ha..ha..