Tuesday, January 17, 2012

Telor Bergelimpangan Di Pintu Lif Dan Dinding

Bende ni terjadik pade aku pagi tadi.Kesahnye aku nak pegi mintak assignment dekat member aku.Bilik die tingkat 2,bilik aku pulak tingkat 3.Sebab beza 1 tingkat je,aku pon ikut tangga je.Kalau ngade2 nak naek lif,aku rase mase nak tunggu lif tu same dengan mase untuk aku siapkan seluruh assignment tu.

Bile sampai2 je dekat tingkat 2 tu,ni lah die.Nak tau,pegi tengok gambar bawah ni

haa kan dekat pintu lif


Aku tau memang dah macam jadik tradisi dah dekat kolej atau asmara asrama ni yang mane baling2 kelape telur dekat member yang sambot birthday tu.Sebabnye aku pon pernah terlibat dalam bende2 ni.Tapi ape aku yang nak cakap dekat sini,aku takde la over sangat sampai macam tu punye tahap.

Ini menyakitkan mate je.Nak kate pandai,boleh kate betollah kot.Nak kate bodoh,memang betol!Kalau nak over2 pon bersihkan le balik.Paling tidak tak nak bersihkan sangat pon,cube la kutip kulit telor tu,pastu buang je la.Tak pon kumpulkan satu tempat.Senang sikit keje cleaner tu.

Lepas tu naseb aku ade nampak mak cik cleaner tengah bersihkan.

3 comments:

ECAH~ said...

ishh..melampaunyer..busuk lol!

SumeSakan said...

ish..ish...kesian kat cleaner ye....sabor je lah...

Ridzwan Mohamed said...

Ecah:naseb x berbau
Sume Sakan:haah,sabor je la