Wednesday, January 4, 2012

Terganti Sudah Shoutmix

Aritu aku ade post pasal ape yang aku perlu buat dengan shoutmix ni kan.Sekarang ni segale2nye telah terjawab apabila pade tanggal 3 Januari 2012 dengan secara officialnye aku menggantikan beliau dengan SHOUT BUSUK
ni la beliau yang aku maksodkan


Walaupon busuk namenye,janji senang.Lawa jugak aku tengok.Lepas ni kalau nak jerit2 dekat blog aku,jerit la pade beliau.Sebabnye memang tu la tanggungjawab beliau iaitu bertindak sebagai medium untuk menjerit.
amboi unavailable teros


Nak jugak?Klik sini

3 comments:

Rozuan Ismail said...

ada perasan busuknye shoutbox tapi x pe lah.dah ada yg baru

Ridzwan Mohamed said...

betol3.naseb ade yg baru

Awie Omar said...

Dah follow sini.Jemputlah tengok blog ini.Kalau okay, sudi sudi lah follow hehehe
http://awieomar.blogspot.com/2011/02/sedang-diperkemaskini.html