Tuesday, January 10, 2012

Ujian La Pulak

Ape yang aku nak perkatekan ni adelah bende yang telah,sedang,dan akan aku tempuhi sepanjang minggu ni.Kalau budak2 degree,memang tengah musim exam kan.Tapi aku budak diploma pon seolah-olah macam diorang jugak.

Tapi diorang final aku rase ade la gap(dekat u aku).Aku pulak sederet.Naseb hari bekerja ade 5 hari,kalau 7 hari,mahu haru aku dibuatnye.Besok ade 2subjek sekali gus.
alang2 besok aku ade test math


Jadi untuk minggu ni,slow la siket aku rase blog ni diupdate kot.Tapi tak tentu jugak sebabnye kekadang mase jawab ujian tu la idea nak tulis blog mencurah-curah melebihi bende yang patut aku tulis dalam kertas ujian tu.
ade jugak karang aku jawab macam ni


BTW doakan aku ye.He3.Walaupon hanye ujian,tapi tetap ade carry marknye.

6 comments:

Ezad Skytech said...

all the best ye...:D

#study2...math tu best...heee..

yus yub said...

hahah....paling bijak!

Ridzwan Mohamed said...

Ezad Skytech:insya-allah.math mmg best pon

yus yub:err ape yg bijak?

asyraf ahmad said...

Good luck EXAM!

acap
to my blog - Acapsuur (>,<)

Ray ban Malaysia said...

Good Luck!! All the best!!

Ridzwan Mohamed said...

asyraf ahmad & Ray ban Malaysia:thanks!