Thursday, April 21, 2011

Exam....Exam...

Ari ni adelah ari 1st exam kat tempat aku belajar ni.So macam2 muka yang dapat aku tengok kat sini;muka ketat la,yang tersengih macam tiram tak boleh tutup la.

Aku bukan nak cerita pasal muke diorang pon.Yang aku nak cerita ni adelah beberape tabiat aku mase exam


  • Tak boleh tak tengok orang kat depan,kiri,kanan,belakang
  • Tak nak bagi pinjam barang kat orang lain sebab aku nak gune ape?Takkan nak pekik mintak balik
  • Suke jatuhkan barang pastu buat tak tau sampaila pengawas tolong ambikkan
  • Suke tengok jam walaupun belum start jawab lagi
  • Suke main2 ngan kalkulator kalau dah blankTak suke pegi tandas sebab nanti ilham ilang
  • Suke tulis name ngan butir2 peribadi lame2
  • Suke gendang meja bile boring
  • Suke pilih tempat duduk tengah2
  • Suke main pintal2 tali yang gune untuk ikat kertas kalau ade
  • Terbalikkan IC ngan kad Matrik sebab tak nak bagi orang tengok gambar
  • Cepat2 tukar page lain kalau ade pengawas lalu
  • Buat statistik mane orang yang bangun dulu
  • Petik jari bile dapat idea walaupun tak bunyi
  • Tak suke pegi tandas sebab nanti ilham ilang
  • Tak puas ati kalau orang kat sebelah laju je buat 


PALING PENTING SEKALI NI HAAAA

CUKUP TAK SUKE KALAU ADE PENGAWAS YANG DIRI DEKAT SEBELAH LAME2

4 comments:

Bella Bell said...

hahaha...sama macam saya :)


follow ur blog ^__^v

RIDZWAN MOHAMED HUSSIN said...

hahahaha

kaizen said...

aku plg nyampah kalo ade pengawas buat2 pndi time exam...mcm la de taw jwpn soklan2 tuh...

cikblurr said...

ahahaha...kita serupa...llalalal