Tuesday, April 5, 2011

Geram Gilerr!!!

Entri kali ni merupakan apa yang berlaku sekarang kat aku.Cube korang tengok gambo kat bawah jap.
                                         
Mesti korang terpikir nape aku letak gambar ni?Kalau dari fizikalnye,gambar ni memang takde kecacatannye,tapi pade hakikatnye,gambar ni telah menipu aku.Kate je upload ngan download laju.Padahal siput yang gerak dari KLCC ke Low Yatt pon dah boleh sampai.Pastu kalau korang tengok dekat usage die,die kate aku baru gune berapa byte sangat.Tapi still lembab gak.Duet aku die sedut,tapi perkhidmatan entah ape2.Wak lu!!!

Alasan sebab aku gune lagi menatang berukbroadband ni sebab aku ni selalu merayau,So kat mane2 je boleh on-line.Second,kalau dekat kolej,nak gune wi-fi die,haaaa cube korang tengok ni pulak.
Siap ade tanda kekasihkuseru pulak.Bengang tak?

4 comments:

kaizen said...

g la mane2 IPT pon wi-fi sumer cam ha***....

*tp mbr ak ckp MMU terbaik dia punyer wi-fi

**blog ko lg best nak komen kalo ko buang captcha tu....jgn marah...aku tego mane yg ptot jer...

RIDZWAN MOHAMED HUSSIN said...

ok2 thanks pasal komen.tak marah la

kaizen said...

tq derr...bkn ape..ade blogger xleh ditego so tkot nnt ade yg buat cter x baik jer...

anismelon said...

wahaha..same la kite..kalo kat rumah sewe pakai berokband begitu juge jd nye..streamyx wifi gak yg laju..hohoho..

btw tenks erk follow anis..:)