Wednesday, December 7, 2011

Memang Layak La Kalau Macam Tu

Sepatotnye entri ni dah lame dah aku post.Cume terlupe pulak nak post.Tadi tengah explore laptop,tetiba je terjumpe pulak gambo ni.
yang dalam bulatan tu pelatih2 polis tu la

Sebenarnye gambo ni pon dah lame dah diambik tapi entah macam mane boleh terlupe pulak nak post entri ni.

Kesahnye aku nak pegi toilet,dekat library dekat kampus aku.Mase tengah ......... aku terdengar la suare macam orang command kawad.Bile keluar je,aku nampak pelatih2 polis tu tengah kawad.

Bayangkan,padahal jauh tu dengan aku tapi aku boleh dengar command kawad tu.Kalau facebook  face to face aku rase mau ade pecah gegendang telinga agaknye.