Tuesday, December 13, 2011

My Birthday 10/12

Padahal dah 3 hari dah tapi baru ari ni nak buat entri.Maklumlah,sebelom ni kan aku dah ade post pasal cabaran bagi aku kalau nak update blog kan.Ade dua lagi tu.
time kaseh pade abanh ipar dengan akak2 aku yang sponsor kek ni


Tapi ape2hal aku nak ucap alhamdulillah sebab aku maseh lagi bernyawa dan masih lagi sorang islam.Tapi biase la kite manusia kan,takkan terlepas dari buat silap atau dosa.Sebab kite ni semua bukan maksum kan.

Mase aku tulis post ni,aku pon dah berusia 19 tahun,3 hari,2 jam,15 minit.Tapi kalau sedar la kan,ari ni pon tarikh lawa jugak sebab 13/12/11.Lawa kan.

2 comments:

Fahz said...

happy belated besday :)

remyhazza said...

happy belated birthday too....