Wednesday, December 14, 2011

Nyamuk Punye Pasal AKU Kene Kurung

Hahaha saje je letak tajuk macam tu,supaye nampak la gahnye di mata duitan dunia kan.Tapi ape yang aku nak post ni memang ade kaitan dengan tajuk tu pon.Bukan la nak prank kan orang pon.
pasal beliau ni la!


Kesahnye mase petang tadi.Tengah syok baring2 time hujan tadi,ade la announcement yang nak buat fogging.Dalam announcement tu siap ade cakap lagi yang tak bole keluar bilik kalau sayangkan nyawa(yang ni tambah sendiri).Tapi yang pasti memang tak bole keluar bilik la.Kalau tak masok la asap tu nanti kan.

Tapi ape2hal ni semua punca dari nyamuk!Die punye pasal abis kene kurung dalam bilik.Dah la bunyik bising mesin fogging tu.Campur bau lagi.Sabo je la.

1 comments:

cik ayuni said...

sabar! sabar!! yuni dulu masa kat hostel..selalu adew fogging nih..