Thursday, December 29, 2011

Ombak Rindu Kini Di Hard Disk Aku

Aku rase kepade kaki2 download movie tegar macam aku ni kompem dah tau yang ombak rindu dah ade pon di pasaran upload.Jadi,kepade golongan2 ni kompem takkan lepaskan peluang ni kan.Pulak citer meletop.
siap untuk ditonton!


Awal2 dulu ade la kate dah ade link untuk download.Tapi bile bukak2 je keluar terus gambar2 hantu.Celaka aku ucapkan pade manusia yang buat tu.Buat terkejut je.Cakap pasal download ni,aku memang suke mediafire sebab senang,boleh parallel download,banyak lagi la kebaikan die.Memang best.

Tapi tu semue tinggal kenangan bagi aku sekarang ni sebab mediafire ke,filesonic ke,ape ke yang seangkatan dengannye dah pon diblock.Memang la bole gune broadband untuk download.Tapi aku sayang la broadband aku.Bayangla kuota sebulan 3GB,1 movie dalam 200-400MB.So tinggal siket la kuota tu.Nak blogging pon dah takde nafsu mood dah sebab nanti jadik lambat.

Untuk download jugak,aku harap ade la insan2 yang baik hati yang uploadkan dekat YouTube sebab tu la satu2nye care nak download yang tinggal sekarang.Sebabnye kalau gune IDM kan die ade keluar dekat bawah tu "Download video from this page".Tu la satu2nye harapan aku.
youtube je la yang termampu sekarang ni


Lastly aku nak ucapkan terima kasih bebanyak la kepade beliau yang uploadkan dekat YouTube tu ek.Tanpamu tiadalah ombak rindu dalam hard disk aku.Lepas ni kompem ramai member datang mintak copy.Lepas ni harap ade la lagi movie yang diupload dekat YouTube tu.

2 comments:

misz_eyza said...

camner nak donload yer?

Ridzwan Mohamed said...

try la link ni

http://www.mediafiremovie.org/dvdrip/ombak-rindu-2011-malay-dvdrip-mkv/

pastu klik je