Wednesday, February 22, 2012

Lambang Yang Aku Menyampah Bile Ngadap PC

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.Dah lame dah update blog.Kalau ade anugerah blogger yang paling malas,aku rase aku adelah antare finalisnye.

Kali ni bukan pasal anugerah yang aku nak postkan.Cume sekadar nak berkongsi pasal lambang yang paling menyampah aku tengok bile mangadap pc.Nak tengok ape die?
ni lah die!


Sebab2 macam2 ni la nafsu keinginan untuk mengupdate blog terbantut.Syukur pakai broadband.Walaupon boleh menjadi siput kadang2,aku rase lagi baiknye kot.

Semalam adelah 21 aribulan,maka dengan secare automatiknye kuota bulanan broadband aku pon direnewkan.
gambar lame...malas nak amek gambar baru

2 comments:

sha my heart said...

kite pun sama, tak suka lambang tu.. =)

menjemput blogger join
segment kenangan persahabatan masa sekolah rendah.


mesti korang ada kenangannya kan?
jemput join segment ini ya

Ridzwan Mohamed said...

tau takpe

insya-allah,nak join la ni