Wednesday, February 29, 2012

Kene Update Jugak Blog Hari Ni

Assalamualaikum,salam sejahtera,salam 1 Malaysia.Ape yang aku nak tulis ni adelah memang berdasarkan ape yang tersirat pade kepale otak aku.

Sebenarnye,takde bende yang penting sangat pon aku nak postkan hari ni.CUMA hari ni kan adelah 29 Februari.Tarikh ni kan dalam 4 tahun sekali je kan.
gambar hiasan...tapi blog aku ade tarikh mengikut pade setiap posting


Kalau ikut blog aku,memang ade tarikh pade setiap post2 aku tu.Kalau blog2 korang tu,tak tau la aku kan.Jadi berdasarkan gambar tu,entri ni nanti akan bertarikh 29 Februari.Aku rase post ni boleh diklasifikasikan sebagai post yang 'mahal'.Maklum sajelah kalau nak lagi,tunggulah lagi 4 tahun iaitu 2016 nanti.Kalau kite ni masih dikurniakan nikmat hidup sampai tarikh tersebut takpe la.Kalau tak,wallahualam.

Lastly,pade kesempatan ni aku nak wish Happy Birthday pade mereka yang menyambutnye pade hari ni.Aku lahir pade tahun 1992 yang merupakan tahun lompat.Tapi bukanlah tarikh ni.Akhir tahun nanti besday aku.Cuma boleh kate ramai jugak la kawan2 sebaya aku sambut besdaynye yang 'kelima' hari ni.

2 comments:

Rapunzel Cikilolo said...

excited pasal tarikh hari ni. aku ada update 2 la :)) hehe

Ridzwan Mohamed said...

bagus la