Sunday, February 26, 2012

Roti Canai Terbang


Dan Yang sebenarnye,bende ni sepatotnye dah lame dah aku post.Adela sepatotnye dalam bulan lepas.Cuma aku je yang tak berkesempatan nak post sebabnye sibok dengan assignment la,test la,dating dan yang paling penting adelah internet connection ibarat siput yang hidup segan mati tak mahu.

Aku post ni pon sebabnye aku ade dekat rumah akak aku.Die pasang unifi,so ape lagi...

Video yang aku nak tunjukkan ni adelah yang dirakamkan aku sendiri .Jadi ape kate layan dulu video ni....
video
Video ni aku rakam mase aku dengan family aku nak balik kampung aku dekat Segamat,Johor.Tapi lokasi kedai ni adelah di Tangkak,Johor.Kalau exit dekat highway tu,belok kanan menghala ke pekan Tangkak.Tapi sebelom sampai pekan die tu,akan jumpe Kampung Seri Maamor dan disitulah kedainye yang berwarne hijau.Betol2 di tengah tepi jalan!

Sebelom aku rakam video ni,aku pon dah mintak permission dari si penebar roti tu.Lagi aku rakam lagi la die buat aksi tu.

Asalnye akak aku yang recommendkan.Bagi aku roti die sedap,lembut,Mungkin sebab dah terbang kot.

2 comments:

lieynanilaz said...

hoho....terer sampai boleh terbang..hhaha.

Ridzwan Mohamed said...

ha3 name pon terbang