Monday, March 19, 2012

Aku Ditinggalkan Keseorangan

Assalamualaikum semua,rase dah lame dah tak update blog.Maklum la,tengah final.Klik la sini untuk tahu pasal ape yang aku buat sekarang ni.

Bila final habis,maka ramai la golongan2 student ni pulang ke rumah memasing.Begitu la jugak aku.Tapi seperti yang telah aku katekan,final aku habis 28 Mac,lambat lagi tu.
belom masih boleh mengucapkan selamat tinggal dekat kolej! 


Tapi best je aku tengok roomate aku dah balik dah.Sebabnye die punye paper sikit je.Balik awal la jawabnye kan.

Maka buat masa dalam 2 minggu ni,maka aku hanya bertemankan member baik aku ni iaitu Asus la jawabnye kalau dekat bilik.Kalau dekat luar bilik,ramai la.

2 comments:

Rapunzel Cikilolo said...

huhuhu. slmt menghabeskan sisa-sisa final :)

Ridzwan Mohamed said...

ok terima kasih!