Tuesday, March 13, 2012

Final Bermula Esok!

Assalamualaikum semua.Harap korang semua sihat2 belaka adenye.Bagi aku,aku memaksa diri aku untuk sihat besok sebab besok adelah hari permulaan final exam bagi budak2 diploma UTM ni.

Aku rase dalam 4 sem aku dekat sini,ni la final yang paling kejap bagi aku.3 sem yang dulu,gap antare setiap subjek tu,boleh buat umrah kejap aku rase.Tapi macam mane pon dah 4 sem ni,kos aku jugak la yang last habis.Tapi time start kos aku jugak yang awal.
lambat jugak abisnye.... 


Kirenye kalau korang tau ape itu queue dalam data structure,inila yang dinamakan cinta FILO(First In Last Out).

Last sekali aku nak cakap kalau korang2 teringatkan aku mase sembahyang tu,doa2kan la aku ek.

2 comments:

izah :) said...

final exam ehh ? good luck .. :)

Ridzwan Mohamed said...

thanks....